Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIllerbeck Belize élkeretes tasakrugós matrac

Méret
Szín
Fehér(01)
189.200 Ft
Menny.:db
Cikkszám: D15K1076
Miért ajánljuk Önnek ezt a matracot? Billerbeck tasakrugós matracokkal tökéletes ellazulást érhetünk el a matracok zónázottsága által biztosított tökéletes ortopéd alátámasztásnak köszönhetően. Huzat Kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal. Mag Tasakrugó, anatómiai zónázással Keménysége FESZES Ajánlott súlyhatár 130 kg Magasság 22cm
Gyártó: BIllerbeck
Elérhetőség: Külső Raktáron

Leírás

A Billerbeck kollekcióhoz tartozó ZéróPUR termékcsaládunk tagja a BELIZE  80x 200 cm matracunk a javasolt hanyatt-hasmánt alváspozícióhoz zónázott tasakrugós magra épül, melynek gyártása során mellőztük a poliuretánt.

Matracainknál saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot a gyártásból, miközben meghagytuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot.

A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.

A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, – ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, – kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát két BELIZE matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos, nem nyílik árok közöttük.

A fekvési komfort jellemzője: FESZES. Ezt a matracot a keményebb, de legalábbis nem a puha matracot kedvelők fogják kényelmesnek ítélni. A Belize matrac bármilyen fekvési helyzethez megfelelő, de elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.

A matracot téli- és nyári oldallal készítjük el.

A téli oldal öltöztető- és párnázó rétegei közé egy különleges infravörös reflektor réteget építünk be. Ez egy nagyon vékony, ezüsttel rétegzett, "átlélegző" membrán, amely a testünktől származó hő egy részét képes visszaverni. Így tehát segít kellemes alvásklíma-hőmérsékletet teremteni kevésbé fűtött hálószobában is, a fűtésszámla is elviselhetőbb lesz.

Indokolt a matracot az évszaknak megfelelően átfordítani.

A matrac a tasakrugóknak és a kialakított komfort zónáknak köszönhetően az anatómiai formának kiválóan megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.

A huzat nem leszerelhető, élvarrással rögzített. A matrac tisztán tartása ennek ellenére egyszerű, hiszen – mint minden Billerbeck matrachoz – egy cserélhető és mosástűrő MEDICLEAN matracvédőt adunk ajándékba.

Paraméterek

Huzat Kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
Mag Tasakrugó, anatómiai zónázással
Keménysége FESZES
Ajánlott súlyhatár 130 kg
Méret 80*200 cm
Magasság 22 cm