Billerbeck Márkaüzlet – Lakberendezési Szakáruház

A belváros szívében, a Feketesas u. 28. szám alatt a német, kiváló minőségű Billerbeck által gyártott paplanok, párnák, ágyneműk, matracok széles palettájából válogathat. Emellett méteráru gazdag kínálata áll rendelkezésre, melyből függönyöket, lakás-kiegészítőket kínálunk, teljes körű kiszolgálással, díjmentes helyszíni felméréssel, szaktanácsadással párosítva.


Billerbeck termékek

Az alváskúltúra szakértője, a Billerbeck termékei nyújtanak minőségi kínálatot. A paplanok, párnák tekintetében a pehely, toll, gyapjú, természetes szálú, antiallergén, speciális kombinációjú kollekciók szerepelnek a palettán. Méretük a magyar szabványnak felelnek meg, igény szerint egyedi gyártás is lehetséges.

Ágyneműhuzatoknál megtalálhatóak a damaszt, macoszatén, pamutszatén, vagy a luxus minőségű Elegante és JOOP! termékek. A speciális anatómiai párnák választéka mellett a matracvédők széles választékát is megtalálja üzletünkben. A Billerbeck különleges kiegészítő termékeit is értkesítjük, így az egyiptomi pamut törölközőket, rizskötésű törölközőket, lepedőket, Biederlack takarókat, elalvópapucsokat, derékmelegítőket, utazópárnákat és a gyermektermékeket.

Közületi értékesítés esetén szállodák panziók hotelek részére is válogathat hotel minőségű termékeink közül (lásd Közületi szolgáltatások).

Kollekciók:

Billerbeck a „MÁRKA”

Nemcsak egy paplan, vagy egy ígéret, hanem egy ÉLETMÓD! Alváskultúra, életminőség, az alvás örömét jelképezi. Kiemelkedő ár-érték és teljesítmény viszony. Kompromisszummentes, szigorú első osztályú kivitelezés

Billerbeck DREAMLINE collection

Üde, innovatív, életigenlő, ízlésesen érzéki, divatos, trendi. Attraktív, elegáns, nemes, természetes anyagok. Optimális ár-érték arány.  Hosszú távon ideális megoldás. Kényelmes, lezser, de mégis fegyelmezett.

Orange Label

Egy kivételes alkalom. Különleges termékek, elérhető áron. Rendszeresen megjelenő újdonságok, széles választékban.  Üde, friss termékek, megbízható minőség.

Billerbeck matrac

Üzletünkben minden, a Billerbeck által gyártott, közel 20 típusú matracot kipróbálhat a kialakított hempergő részen. A standard méretek mellett egyedi méretek igénylése is lehetséges. A szendvicsszerkezetű, bonell és tasakrugós matracokra a gyártó 5-10 éves garanciát vállal. Szakértő kollegáink kivételes hozzáértéssel mérik fel igényeiket, illetve az alvási szokásaiknak megfelelően ajánlják az Önnek ideális típust. A matracaink Szeged területén történő kiszállítása ingyenes.

Közületi matracaink is rendelkezésre állnak nagyobb rendelési igény esetén (lásd :közületi szolgáltatások) A matracokhoz topperek is rendelhetők, masszírozó hab, kókusz/latex, viszkoelasztikus poliuretánhab, illetve lószőr/latex kombinációkban.

Függönyözés:

Több ezer anyag közül válogathat, melyek kiválasztásában – akár helyszíni szaktanácsadással is – nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek.

Bútorszövetek, fényáteresztő-alapfüggönyök, dekoranyagok, sötétítő függönyök, vásznak, speciális árnyékolástechnikák, pliszék, szalagfüggöny, roló-roletta, speciális tulajdonsággal rendelkező, (lángálló, szennytaszító, vízlepergető…) és egyéb anyagok is megtalálhatók üzletünkben.

A klasszikus, hagyományos jacquard függönyök méretre készítésétől egészen a modern lapfüggönyök konfekcionálásáig, és speciális árnyékolástechnikák kivitelezésében is állunk rendelkezésére.

Alapanyagaink neves német, olasz, magyar gyártóktól kerülnek üzleteinkbe. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a minőség párosuljon textíliáink, illetve ezáltal a cégünk nevével.

Konfekcionálás, Varratás

A függönyök, egyéb kiegészítők varrását is vállaljuk egészen a klasszikus bogen fazonoktól a modern lapfüggönyök elkészítéséig. Segítségül ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ahol a pontos méretvétellel garantáljuk, hogy a választott elképzelés tökéletesen lesz kivitelezve.

Karnisgyártás, értékesítés

A karnisok tekintetében széles kínálatból választhat.

A saját gyártású karnisaink mellett, a rúdkarnis, illetve az egyéb árnyékolástechnikát kivitelező tartóeszközök kínálata áll rendelkezésére, melyhez javasoljuk, a díjmentes helyszíni felmérésünket, ahol szakemberünk felvázolja az opcionális lehetőségeket praktikai, illetve esztétikai szempontból egyaránt. Pliszé, szalagfüggöny, roló roletta elkészítését is vállaljuk, melyhez mintakönyvből tud választanai a különböző tulajdonságú, mintájú anyagokból.

Lakáskiegészítők:

Asztalterítők, díszpárnák, székszoknyák, székpárnák, partedlik, hangedlik, vagy egyéb lakásdekorációs elképzeléseket is megvalósítunk a varrodánk közreműködésével. Emellett ágytakarókat is készítünk akár választott anyagból, vagy a kész kínálatunkból.

Szőnyeg

Üzletünkben megtalálhatóak a gépi perzsa, egyiptomi, hőkezelt műszál, gyapjú, buklé, shaggy szőnyegek, modern vagy hagyományos mintákkal díszítve, különböző méretekben.  Különlegességként hagyományos mintájú gépi goblein kínálatunkból is választhat!