Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Billerbeck NIZZA speciálisan zónázott aszimmetrikus habmatrac

Ár:
190.000 Ft
Miért ajánljuk Önnek ezt a matracot?
A választható összetételű topperréteg, melynek eredménye, hogy Ön a matracot valóban
az egyéni igényeinek megfelelően állíthatja össze!
Gyártó: BIllerbeck
Méret: 80 x 200 cm
Kemény/párnázó réteg: Kókusz/ Latex topper
Menny.:db

Leírás

A Nizza a Billerbeck exkluzív Dreamline kollekciójának tagja. A kitűnően zónázott és elismert aszimmetrikus habmagunkra épül. (ahogyan a DAVOS matracunk is)
A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.
Billerbeck habmagos matracok zónázott poliuretán habkombinációi ideálisak a fekvő test számára, biztosítják a terhelésnek megfelelően a változó rugalmasságú, illetve a megfelelő keménységű alátámasztást.

A matraccal egybeépített topper komfort kiegészítő, mely a különleges kényelmet szolgálja. Huzata kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.
A matracmagassága 26 cm, ebből a kényelmi topper 5 cm vastagságú.
A topper vagyis a kényelmi réteg, lecipzározható a matracról és huzata szükség szerint tisztítható.

Négy féle fedőmatrac, vagyis Topper közül választhatja matracához az Ön igényeinek megfelelőt:

  • Öko SoftnesSt panel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • Kókusz/ Latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvesség áteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. A Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
  • Viszko-elasztikus habbal kiegészített panel, más néven memória hab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Lószőr/ Latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyag kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.

A Nizza matrac a közepesen keményebb matracok közzé tartozik, azoknak ajánljuk, akik többnyire oldalt, vagy háton fekve alszanak.

Matracvédő

A matracnak a Dreamline matracvédő tartozéka.

Matracmagasság: 26 cm

Keresés