Férfi -Női divat

Öltöny- Férfidivat Stílusház

Kiváló, elismert márkák öltönyei, kabátjai, nadrágjai, pulóverei, ingejei, kiegészítői találhatóak, több mint 600m2-en. Több ezernyi termék kínálata, szakszerű eladók tanácsaival párosítva a Teréz utca 3. szám alatti központi épületünk megújult emeletén.

styl A Styl Fashion a személyre szabott elegáns öltözékek megtervezésével és elkészítésével foglalkozik, mint a kiváló minőségű öltönyök, zakók, nadrágok, ingek, nyakkendők, övek. Termékeink a legjobb minőségű szövetek felhasználásával készülnek. Széles méretválasztékunknak és egyedi gyártási szolgáltatásunknak köszönhetően egyéni testméretekre szabott termékek is elhagyják gyártósorainkat. Termékpalettánk mindig az aktuális divatirányzatot nyújtja és széles modellválasztékot mutat be.

lavard

A Lavard egy fiatalos, dinamikusan fejlődő márka, mely az elegáns, divatos ruhákat kínálja széles választékkal. A márka különleges figyelmet fordít a magas minőségre, garantálja a kiváló szövet-minőséget, illetve, hogy az európai típusú férfialkat széles spektrumának megfeleljen, továbbá ezáltal kifogástalan megjelenést, kényelmes viseletet biztosítson!eterna Az eterna 1863-ban alakult, és a mai napig a legújabb technológiák alkalmazásával, újabb és újabb fejlesztésekkel dolgozik azon, hogy minőségi termékei egyedülállóak legyenek a piacon. Az ingek alapanyagául kizárólag extra hosszú pamutszálat használnak fel, melyek rugalmasak, ezáltal biztosítják a vasalásmentesség tulajdonságát.  Ebből az alapanyagból válogatják az egyedülálló "swiss-cotton" márkajelzésű szövetet, amely prémium minőséget jelent. Az Eterna széles spektrumon kínál választási lehetőséget egyaránt a klasszikus vagy a modern típusok kedvelőinek is.

A márka 1962-ben jelent meg. Kollekciója különleges magabiztosságot és egyben eleganciát sugall. Az öltönyök szabása különböző alkatúaknak is kedvező, ezzel is törekedve arra, hogy az exkluzív megjelenést minél több férfi a magáénak tudhassa. A francia vonatkozású cég arra törekszik, hogy ne csak a különleges alkalmakkor legyen kifinomult megjelenésünk, hanem a hétköznapi életben is divatosak legyünk, magabiztosságot sugározzunk, a hétköznapi elegancia bevonásával.

saxoo londonSaxoo London férfi ruházati márka sikertörténete 1997-ben indult, amikor rövid idő alatt a különleges és egyedi kollekcióival meghódította mind a magyarországi mind pedig az európai vásárlókat. A divat és a minőség, az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangja az, ami a Saxoo London darabjait leginkább jellemzi. A legújabb trendek inspirálta modelleknél a tervezők fő célkitűzése, hogy a kollekció viselőjének egyéni stílust és jó megjelenést biztosítson. Az öltözékekkel harmonizáló kiegészítők ugyancsak jelentős szerepet játszanak egy-egy outfit összeállításakor. A kisszériás, folyamatosan megújuló kollekció a life style-ra épül, egymáshoz illő, és sokféleképpen variálható együtteseket vonultat fel.

pierre cardin A Pierre Cardin név magában hordozza a luxust, a minőséget. Elegáns, akár fiatalok számára is ajánlott megjelenés.  A Pierre Cardin öltönyök széles palettája közül válogathat, mely garantálja a stílusos megjelenést, egyedivé varázsolja a hétköznapjait, alkalmi eseményeken pedig magabiztosságot kölcsönöz. A Pierre Cardin stílusa a régi időkre visszatekintő múlttal rendelkezik, ezzel is biztosítva az általa használt anyagok kivételességét, illetve ezek professzionális felhasználását.

carl gross  A Carl Gross márka a németek kifinomult stílusérzékével teremti meg az üzleti életben a férfi divatot, öltönyöket.

cg A CG avagy Club of Dents összekapcsolja az öltöny világát és az ületi világban való  hétköznapi megjelenést. Kollekciójában a gyapjú termékek is fellelhetőek, amelyek luxus minőségben jelennek meg a palettán. Az öltönyök elkészítésénél a legfinomabb részleteket figyelembe véve helyezik forgalomba a kiváló branddel párosuló minőséget.

Női- Divatház

Női Divatházunk a cég központjában, a Kossuth Lajos sgt. 72. szám alatt található. Termékeink az elegáns megjelenést képviselik mind alkalmakra, illetve hétköznapi viseletre is. Kínálatunkban minden korosztály, és minden alkat számára biztosítunk kínálatot a kis méretektől az extra méretekig. Szakképzett kollegáink állnak rendelkezésére, hogy segítsen kiválasztani az Ön számára legideálisabb fazont.

A márka mind a négy irányzata megtalálható üzletünkben, az alkatnak és az ízlésnek megfelelően. A négy nagy irányzet a  VIA APPIA, VIA APPIA DUE, Miss Via és a FRAPP egyaránt azoknak a divatkövető nőknek jelentenek lehetőséget, akik szeretnék öltözetükkel is kifejezni a stílus iránti elkötelezettségüket. Eleganciát kölcsönöz, nem csak a különleges alkalmakra, hanem a hétköznapokban is.

A STYL márka nemcsak a férfiak számára nyújt elegáns megjelenést, a nők is élhetnek azon vágyukkal, hogy az elegancia, a luxus igazi minőséggel párosuljon.A Pioneer Márka tökéletesen alkalmazkodik minden generáció igényéhez. Kiváló európai minőségű alapanyagokból dolgoznak, akár a sportos, de az elegáns megjelenés is szerepel termékeik között. Érdemes kipróbálni, mert az a hölgy aki egyszer megtapasztalta a márka minőségét, ragaszkodni fog hozzá.

Fashion Outlet

Kifutó, akciós termékeinket megvásárolhatja a Teréz utcai áruházunk outlet üzletében.