Lakástextil Home

Díjmentes helyszíni felmérés Szegeden

Lakberendezési, Paplan – Párna – Matrac Szakáruház

A cég központjában, a Teréz u. 3. szám alatt található lakástextil üzletünkben széles paletta áll rendelkezésére otthona felöltöztetésére, praktikus használatára.


Függönyözés:


Több ezer anyag közül válogathat, melyek kiválasztásában – akár helyszíni szaktanácsadással is – nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek.

Bútorszövetek, fényáteresztő-alapfüggönyök, dekoranyagok, sötétítő függönyök, vásznak, speciális árnyékolástechnikák, pliszék, szalagfüggöny, roló-roletta, speciális tulajdonsággal rendelkező, (lángálló, szennytaszító, vízlepergető…) és egyéb anyagok is megtalálhatóak üzletünkben.

A klasszikus, hagyományos jacquard függönyök méretre készítésétől egészen a modern lapfüggönyök konfekcionálásáig, és speciális árnyékolástechnikák kivitelezésében is állunk rendelkezésére.

Alapanyagaink neves német, olasz, magyar gyártóktól kerülnek üzleteinkbe. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a minőség párosuljon textíliáink, illetve ezáltal a cégünk nevével.

Lakás-kiegészítők:

Asztalterítők, díszpárnák, székszoknyák, székpárnák, partedlik, hangedlik, vagy egyéb lakásdekorációs elképzeléseket is megvalósítunk a varrodánk közreműködésével. Emellett ágytakarókat is készítünk akár választott anyagból, vagy a kész kínálatunkból.


Konfekcionálás, Varratás

A függönyök és egyéb kiegészítők varrását is vállaljuk egészen a klasszikus bogen fazonoktól a modern lapfüggönyök elkészítéséig. Segítségül ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ahol a pontos méretvétellel garantálható, hogy a választott elképzelés tökéletesen legyen kivitelezve.


Karnisgyártás, értékesítés

A karnisok tekintetében széles kínálatból választhat. A saját gyártású karnisaink mellett a rúdkarnis, illetve az egyéb árnyékolástechnikát kivitelező tartóeszközök gazdag kínálata áll vásárlóink rendelkezésére, melyhez javasoljuk a díjmentes helyszíni felmérésünket, ahol szakemberünk felvázolja az opcionális lehetőségeket, praktikai, illetve esztétikai szempontból egyaránt. Pliszé, szalagfüggöny, roló, roletta elkészítését is vállaljuk, melyhez mintakönyvből tudnak választani a különböző tulajdonságú, mintájú anyagokból.


Paplan, párna

Cégünk a minőségi Billerbeck illetve Naturtex gyár termékeit egyaránt forgalmazza. Óriási választékot kínálunk, melyben a pehely, gyapjú, természetes, szintetikus, memory tipusú ágyneműk, matracvédők egyaránt megtalálhatók. Ezek értékesítését közületi szinten (nagy mennyiségben) is folytatjuk (bővebben: közületi szolgáltatásoknál).


Ágyneműhuzat

A saját márkás, minőségi Context Dormy ágyneműhuzat kínálata mellett a Naturtex, Billerbeck és egyéb neves gyártók által készített álomszép ágyneműgarnitúrákat is megtalálja, akár pamut, selyem, pamutszatén, macoszatén, flanel, krepp, kevertszálas termékek esetén is. A luxus kategóriás JOOP! és Elegante ágyneműhuzatok is elérhetéőek üzletünkben. Lepedők tekintetében a gumis, jersey, flanel, vászon típusokból, illetve a hagyományos 100% pamut vászonlepedők közül választhat különböző színekben. Üzletünkben külön elérhetőek a kispárnahuzatok, félpárnahuzatok, nagypárnahuzatok, paplanhuzatok, egyedi méret esetén ezek elkészítését is vállaljuk, illetve ehhez ágyneműanyagot is biztosítunk.


Szőnyeg

Üzletünkben megtalálhatóak a gépi perzsa, egyiptomi, hőkezelt műszál, gyapjú, buklé, shaggy szőnyegek, modern vagy hagyományos mintákkal díszítve, különböző méretekben. Különlegességként hagyományos mintájú gépi goblein kínálatunkból is választhat!


Matrac

A német, minőségi Billerbeck, illetve a Naturtex széles matracválasztéka közül válogathat. Az üzletünkben található hempergőkön bármelyik típust kipróbálhatja. Bővebb információt a Matrac fül alatt találhat.


Törölköző

Vossen, Billerbeck, Naturtex, Nafnaf, és egyéb hotel, minőségi pamut törülközők, különböző színekben, méretekben találhatóak repertoárunkban. Nagyobb mennyiség esetén a közületi fül alatt talál inforációkat!


Tapéta

A legújabb trendeknek megfelelő tapétakollekciókból válogathat, melyek között a hagyományostól egészen a modern dizájnig mindent megtalálhat. Igény szerint szaktanácsadás lehetőségével élhet, ahol kollégánk a választott mintákból helyszínen segít kialakítani az Ön számára megfelelő stílust.


Billerbeck Márkaüzlet, Lakberendezési Szakáruház

A belváros szívében, a Feketesas u. 28. szám alatt a német, kiváló minőségű Billerbeck által gyártott paplanok, párnák, ágyneműk, matracok széles palettájából válogathat. Emellett méteráru gazdag kínálata áll rendelkezésre, melyből függönyöket, lakás-kiegészítőket kínálunk, teljes körű kiszolgálással, díjmentes helyszíni felméréssel, szaktanácsadással párosítva.

 


Naturtex Márkabolt

A belvárosban a Somogyi utca 15. szám alatt található a Naturtex Márkaboltunk. A Naturtex magyar, helyben gyártott termékeinek teljes palettája megtalálható üzletünkben.

 

Lakástextil Homenak

A cég központjában, a Teréz u. 3. szám alatt található lakástextil üzletünkben széles paletta áll rendelkezésére otthona felöltöztetésére, praktikus használatára.