Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyereményjáték szabályzat

Context-Szeged Kft. közösségi nyereményjátéka

 

A játék 2022. 12. 6-tól 2022. 12. 23-ig tart.
A nyertes sorsolás útján kerül kiválasztásra. Sorsolás időpontja: 2022. 12. 24.

A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy. A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, illetve nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A nyertesnek 3 nap áll rendelkezésére, hogy felvegye a kapcsolatot a nyeremény felajánlójával. Amennyiben ez nem történik meg, akkor elveszti jogosultságát, és újra sorsolásra kerül a sor.

Sok szerencsét kívánunk! 

 

JÁTÉKSZABÁLY

1. A nyereményjáték meghatározása

A nyereményjátékot a Context-Szeged Kft szponzorálja, a nyereményjáték költsége a Context-Szeged Kft-t terheli.

A nyereményjátékban résztvevők a nyereményjáték során a Facebookon – a játékban meghirdetett feltétel szerint – a poszt megosztásával, az oldal “Likeolásával” és két ismerős megjelölésével vesznek részt.

A nyereményjátékban résztvevők közül 1 (azaz egy) véletlenül kiválasztott résztvevő (a továbbiakban: Nyertes) részesül a nyereményben. A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem szponzorálja, nem felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban vele. A Facebook a nyereményjátékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik.

 

2. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy. A nyereményjátékban résztvevők a jelen Szabályzatban foglaltakat magukra nézve kötelező érvényűnek fogadják el.

 

3. A nyereményjáték időtartama

 

A játék 2022. December 6. napján  az első ilyen tartalmú poszt kikerülésének pillanatával kezdődik és 2022. December 23. napján 23 órakor zárul.

 

4. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei: A nyereményjátékban minden olyan, a 2. pontban megjelölt személy részt vehet, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján beazonosítható. A Szervezők nem vállalnak felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

 

5. A játékra való jelentkezés módja

A nyereményjátékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából a Szervezők Facebook oldalán található játékra irányuló posztok alatt a feltételeknek meghatározott módon megosztja a posztot, likeolja az oldalt és megjelöl két Facebook ismerősét. Más jelentkezési módot a Szervezők nem fogadnak el.

 

 

6. A nyeremény

Triumph márkaüzlet és Outlet Facebook oldal által meghirdetett nyereményjáték:

 

A nyereményjátékban a nyereményjátékot indító posztot megosztó, oldalt likeoló és két ismerősét megjelölő személy között kerül kisorsolásra a következő nyeremény: 1x10.000ft-os ajándék utalvány amit személyesen bármelyik általunk üzemeltetett üzlethelyiségben felhasználhat vagy 10.000Ft-os Online Kupon amit a www.context.hu webshopon keresztül vehet igénybe. A két tétel közt a sorsolás nyertese szabadon választ.

 

A Context Facebook oldal által meghirdetett nyereményjáték:

 

A nyereményjátékban a nyereményjátékot indító posztot megosztó, oldalt likeoló és két ismerősét megjelölő személy között kerül kisorsolásra a következő nyeremény:

1 db Billerbeck törölköző szett,amit a Szeged, Teréz utca 3. Szám alatt található üzlethelyiségünkben vehet át a sorsolás nyertese!

 

7. A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2022. December 6. - December 23-ig tart. Sorsolás: 2022. December 24.

A Nyertest a Facebookon keresztül a játékra irányuló posztok alatt kommentben értesítjük.

 

8. A nyeremény átvétele

A nyeremény a Context Szeged Teréz utca 3. Triumph Outlet osztályon vehető át amennyiben az utalvány került kiválasztásra a nyertes által.Az online kupon kód pedig a kapcsolatfelvétel után, üzenet formájában kerül átadásra. A kapcsolatfelvételt a Szervezők kezdeményezik, de amennyiben 3 (azaz három) napon belül a Nyertes a megkeresésre nem ad választ, úgy új nyertes kisorsolására kerül sor. A nyereményjátékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz,

hogy győzelem esetén a Szervezők a Facebook oldalukon közzétegyék a Facebookon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

 

9. A Szervezők jogai

A Szervezők kizárják a felelősségüket bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállalnak felelősséget továbbá azért sem, ha a nyereményjáték időtartama alatt a Facebook oldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A Szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a nyereményjáték feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassák. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

 

10. Adatkezelés

A nyereményjáték során a Szervezők nem jutnak személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.