Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIllerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac

Méret
Kemény/párnázó réteg
189.200 Ft
Menny.:db
Cikkszám: D15N1019

Miért ajánljuk Önnek ezt a matracot?

Billerbeck habmagos matracok zónázott poliuretán habkombinációi ideálisak a fekvő test számára, biztosítják a terhelésnek megfelelően a változó rugalmasságú, illetve a megfelelő keménységű alátámasztást

Gyártó: BIllerbeck
Elérhetőség: Külső Raktáron

Leírás

A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel tervezett CNC vágott matracmagja ideális a fekvő test számára. Az aszimmetrikus keresztmetszet azt jelenti, hogy a matracot nem szükséges időnként átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani néha. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habanyagok miatt tehetjük ezt a kényelmet fokozó engedményt.
A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.
Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban  kimosható és meg is szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon. 
A matrac magassága 22 cm, mint jellemzően a Billerbeck kollekció matracai. 

A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:

  • Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. 

Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme. 
A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.

A DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak. 

A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac  számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A magnak köszönhetően gerinckímélő, váll- és derék süllyesztő hatással rendelkezik. Tökéletes alátámasztást biztosít!

Matracvédő

A matracnak a  matracvédő tartozéka!

Igényeinek megfelelően választható párnázóréteg!
Felső matrac panel levehető és mosható!

Matracmagasság:

22 cm,

Paraméterek

Huzat Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkot kelme.A matrac 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével a felső panel külön válaszható és házilag kimosható.
Töltet/Mag Háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab (fekvő réteg:lágy, nagysűrűségű hab, középső réteg:stabilitást adó, keményebb hab, alaplemez:sűrű kemény teherhordó habréteg). Extra szerkezeti könnyítéssel láttuk el a matracot a váll és a derék közötti részen.„a matracmag aszimmetrikus kialakítása miatt a matracot ne forgassuk, fekvésre a felső réteg alkalmas!”
Ajánlott súlyhatár 120 kg
Magasság 22cm
Méret 80*200 cm