Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIllerbeck Padova élkeretes, nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac

Méret
Szín
Fehér
189.200 Ft
Menny.:db
Cikkszám: D15K1077
Huzat: Kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal. Mag: Nagy rugósűrűségű tasakrugó, zónázott. Felső panel nagy rugalmasságú Öko Softnesst filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. Acél élkeretes matrac. Párnázó réteg: Öko SoftneSst panel Keménysége: FESZES oldal: 5/6, TESTHEZÁLLÓ: 3/6 Súlyhatár: 130 kg Magasság 22 cm
Gyártó: BIllerbeck
Elérhetőség: Külső Raktáron

Leírás

A Billerbeck kollekcióhoz tartozó   termékcsaládunk tagja a  PADOVA  80x 200 cm matracunk egyedülállóan nagy rugósűrűségű, javasolt alváspozícióhoz zónázott tasakrugós magra épül, melynek gyártása során mellőztük a poliuretánt.

Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó, saját tanulmányok alapján zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró. 

A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú    filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát. 

A saját fejlesztésű technológiával teljesen kiszorítottuk a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyjuk az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építjük, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat. 

A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, két PADOVA matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.         

Ezt a matracot a közepesen kemény, de legalábbis nem a puha matracot kedvelők fogják kényelmesnek ítélni. 

A matracot téli- és nyári oldallal készítjük el. 
A téli oldal öltöztető- és párnázó rétegei közé egy különleges  infravörös reflektor ezüst réteget építünk be. Ez egy nagyon vékony, ezüsttel rétegzett, "átlélegző" membrán, amely a testünktől származó hő egy részét képes visszaverni. Így tehát segít kellemes alvásklíma-hőmérsékletet teremteni kevésbé fűtött hálószobában is, a fűtésszámla is jobban elviselhető lesz. 

Indokolt a matracot az évszaknak megfelelően átfordítani. 

A matrac magassága 22 cm, mint a legtöbb matrac a Billerbeck kollekcióban, tehát akár másik típusunkkal is „ikresíthető” egy dupla ágyban. 

Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal. A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között. 

 A Padova matracunk minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára nehéz jobbat találni. 

A kép illusztráció, termékeink folyamatos fejlesztései miatt minimális eltérés előfordulhat. 

Paraméterek

Huzat Kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal.
Töltet/Mag Nagy rugósűrűségű zónázott tasakrugó. Felső panel nagy rugalmasságú Öko Softnesst filc, amely közvetíti a zónázott rugósor hatásait. Acél élkeretes matrac.
Keménysége TESTHEZÁLLÓ:
Súlyhatár 130 kg
Méret 80*200
Magasság 22 cm